Wanneer schakel je een budgetcoach in?

Een budgetcoach kan zorgen dat jouw inkomen en uitgaven weer met elkaar in balans komen. En je zo helpen bij het bereiken van je financiële doelen, zoals het aflossen van schulden of het bereiken van een spaardoel.

Je schakelt een budgetcoach in, omdat je:Wanneer schakel je een budgetcoach in?

Uitgaven en inkomen weer in balans

Ongeacht hoe hoog je inkomen is of wat je op je spaarrekening hebt staan: als jij je zorgen maakt over geld, dan kun je een budgetcoach inschakelen. Samen maken we een overzicht van je inkomen en uitgaven en kijken we naar wat je kunt doen het weer in balans te krijgen. Zo zorgen we samen voor een verantwoord uitgavenpatroon op de lange termijn.

Hoe ziet het coachingstraject eruit? >>

Er is één voorwaarde

Je mag geen ‘problematische’ schulden hebben. Dat zijn achterstanden die je niet binnen drie jaar kunt terugbetalen. Een budgetcoach is namelijk geen schuldhulpverlener. Sterker nog: ik probeer juist te voorkomen dat je misschien ooit een schuldhulpverlener nodig zou moeten hebben.

Weet je het niet zeker: geen zorgen. Blijkt in onze gesprekken namelijk dat het bij jou toch wel het geval is, dan kan ik je doorsturen naar een instantie waar je wel terecht kunt voor hulp.

Maak kennis met Sylvia >>